Panssarilasit - suorat, 3D-kaartuvat, privacy, anti-bluelight

Suojaa näyttösi - Panssarilasikalvosuoja näytölle

Panssarilasit (Tempered Glass) suojaavat puhelimesi näyttöä. Aikaisemmin kaikkein suosituin tapa suojata puhelimen näyttöä oli asettaa muovinen suojakalvo luurin näytölle naarmuuntumisen ehkäisemiseksi. Vain viimeisen kolmen vuoden aikana panssarilasit ovat ohittaneet suojakalvojen suosion. Syynä ovat panssarilasin ominaisuudet, lasi suojaa näyttöä naarmuuntumisen lisäksi myös kolhuilta ja näin rikkoontumiselta. Lisäksi panssarilasien kosketuspintaa on kehitetty jo niin paljon, että käyttömukavuus joidenkin laitteiden näytöllä jopa paranee.

Panssarilasien valmistusmateriaalina toimii kemiallisesti vahvistettu aito lasi, jonka ansiosta sen lisäksi, että näyttö saa luotettavan suojan, myös näyttö on edelleen tuntumaltaan alkuperäisen näytön veroinen. Lasin pintaa on pinnoitettu suojaavalla kalvorakenteella ja oleophobisella pinnoitteella, joka ehkäisee sormenjälkien muodostumisen näytölle. Näyttöön toki edelleen saa painettua sormenjälkiä jos niin haluaa, mutta jäljet jäävät heikommin kiinni ja ne on helppo pyyhkiä. Suojalasien asentaminenkin on helppoa. Tsekkaa tästä linkistä meidän ohjeet.

Panssarilasi ei ole yhtä kestävä kuin alkuperäinen näyttö, mutta panssarilasi osuman kohdistuessa näyttöön ikään kuin hajoaa puhelimen näytön puolesta, iskusta, joka olisi mitä todennäköisimmin rikkonut alkuperäisen näytön. Voisi kuvitella, että kovasta iskusta naarmuuntuessaan tai haljetessaan panssarilasista irtoaisi pieniä lasinsiruja, mutta niin ei kuitenkaan tapahdu. Kalvomaisen koostumuksen ansiosta panssarilasi pysyy kasassa näytöllä vaikka se halkeaisi kuinka pieniin osiin.

Panssarilasit tarpeeseen kuin tarpeeseen

Panssarilasien kasvanut kysyntä on ajanut valmistajat tuomaan markkinoille suojia erilaisiin tarpeisiin erilaisilla ominaisuuksilla. Ns. tavallinen panssarilasi asettuu näytölle näytön myötäisesti ja suojaa näyttöä hajoamiselta ja naarmuuntumiselta. Koko näytön 3D-panssarilasit ajavat saman asian ja on yhtä helppoa asentaa, mutta istuvat näytölle vieläkin paremmin reunasta reunaan. Useissa malleissa lasikalvot ovat kauttaaltaan läpikuultavia, mutta osa kalvoista taas myötäilevät laitteen väriä. Koko näytön 2.5D-panssarilasit eroavat 3D-panssarilaseista sen verran, että reunoille jää n. hieman alle 1mm tilaa, sillä lasia on aavistuksen verran pyöristetty päältä, lasi ei kuitenkaan ole itse kaartuva. Pyöristyksen ansiosta näytön kosketuspinta on mukavampi käyttää.

Ympäristöystävällisestä materiaalista valmistetut tuotteet Magneetilla uusimpiin Apple-laitteisiin kiinnittyvät tuotteet (iPhone 12 ja uudemmat)
Laitemalli

Näytetään tuotteet 1-50 / 1628

Seurattu lähetys

Toimitus joka arkipäivä

Tyytyväisyystakuu 30 pv

Luotettavat maksutavat

Maksutavat
Maksutavat
Maksutavat

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Näitä tuotteita ostaneet ostivat myös…

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Lue lisää

Sulje tämä ilmoitus